Jasmina platila kafu 1.200 dinara u Parizu: Za kolač iskeširala 2.000, u komentarima je svi napali! (VIDEO)
Kolač, Foto: David Tonelson / Alamy / Alamy / Profimedia

haos

Jasmina platila kafu 1.200 dinara u Parizu: Za kolač iskeširala 2.000, u komentarima je svi napali! (VIDEO)

TikTokerka Jasmina posetila je ovaj lokal u Parizu i podelila sa svojim pratiocima koliko je morala da plati za ovaj užitak

Objavljeno:

U čuvenom gradu svetlosti, u jednom od najluksuznijih kafea, cena po kafi je 11 evra, dok za kolače koje vam je pripremio vrsni poslastičar morate da izdvojite čak 18.

TikTokerka Jasmina posetila je ovaj lokal u Parizu i podelila sa svojim pratiocima koliko je morala da plati za ovaj užitak, zbog čega se odmah ogradila, dok nisu počeli da je osuđuju.

- Ovo je naš račun iz Luj Viton kafea, kapučino je 11 evra, kolači su 18 i imali smo flašu kisele vode, koja je devet evra. Ali, ono što hoću da kažem na početku jeste da treba uzeti u obzir da ovo nije lokalni kafić u koji se ide svaki dan i nije poslastičarnica u koju idete na šampite, već se ovde dolazi da bi se iskusilo nešto novo i drugačije. Naravno, samo ime brenda donosi svoju cenu. Isto tako, kolače za Luj Viton radi i jedan od najvećih poslastičara današnjice, koji ima i Mišelinovu zvezdicu. Cene jesu visoke, ali ništa više nego u ostalim kafićima u Parizu - zaključila je Jasmina.

''Ovo je preterivanje'', ''Jasno je što je kolač skup, ali zašto kafa, je l' od zlata?'', ''Bolje burek da si pojela'', ''Za te pare kupim burek i jogurt, a na sve to popijem i kafu'', bili su samo neki od komentara ispod Jasmininog videa.

Bonus video:

00:50

Jagodina Širi centar Id. Oglasa - 6675 Cena - 30.000 evra

(Espreso/BiznisKurir/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.